A Fogorvosi Szemle a Magyar Fogorvosok Egyesületének hivatalos tudományos folyóirata, a Magyar Fogorvosok Egyesületének honlapjáról (http://mfe-hda.hu/) mindenki számára teljes szöveggel hozzáférhető, nyílt hozzáférésű lap.

A Fogorvosi Szemlét 1908-ban alapította Dr. Körmöczi Zoltán, azóta a magyar fogorvos-társadalom egyetlen peer reviewed szakmai tudományos médiuma. A folyóirat nyelve magyar, minden cikkében angol nyelvű összefoglalóval és angol nyelvű kulcsszavakkal.

A folyóirat elsősorban a fogászat és az orális biológia különböző területén végzett kutatások eredményeiből született máshol még nem közölt eredeti közlemények fóruma. Helyet biztosít a fogászattal kapcsolatos interdiszciplináris kutatási eredményekből született eredeti közlemények számára amellett, hogy egyik legfontosabb célja a fogorvosok folyamatos képzésének és továbbképzésének szolgálata. Ezen filozófia mentén a Fogorvosi Szemle Szerkesztő Bizottsága által felkért szaktekintélyek által összeállított összefoglaló (review) közleményeknek rendszeresen helyet biztosít.

Archívum:
A korábbi számok itt megtekinthetők

2017 decemberétől kezdve a Fogorvosi Szemle cikkei elérhetőek az EBSCO Elektronikus Információszolgáltató  "Dentistry and Oral Sciences" adatbázisában.


Index: 25 292

A Magyar Fogorvosok Egyesülete a Fogorvosi Szemlét nyomtatott formában minden tagja számára a tagdíj fejében postázással terjeszti, valamint egyéni előfizetőinek megrendelés után postázza.

Megrendelhető  Postai Úton: 6720 Szeged, Dugonics tér 13., E-mailben: info@mfe-hda.hu

Előfizetésben terjeszti
a Magyar Posta Zrt. Postacím: 1900 Budapest.
Előfizetésben megrendelhető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu/storefront/), e-mailen a hirlapelofizetes@posta.hu címen,
telefonon +36-1-767-8262 számon, levélben a MP Zrt. 1900 Budapest címen.
Belföldi előfizetési díjak: 1000 Ft/1 db szám

Külföldre és külföldön előfizethető a Magyar Posta Zrt.-nél:
www.posta.hu WEBSHOP-ban (https://eshop.posta.hu/storefront/), 1900 Budapest, +36-1-767-8262, hirlapelofizetes@posta.hu