Merre tovább EFI-k? - Vitrai, József; Daniné Turcsányi, Éva; Debreczeni, Lajos; Klósz, Beáta (Multidiszciplináris Egészség és Jóllét, 2024)
A MEJ célja, hogy a különböző tudományágak kutatóinak az egészséggel és jólléttel, valamint azok társadalmi meghatározottságával kapcsolatos kutatásait bemutatva elősegítse az egészségről és jóllétről alkotott, egyre pontosabb, teljesebb kép kialakítását. Ehhez a tudományos közlemények mellett egy új formát is választottunk: interjúkat készítünk néhány olyan kiemelkedő hazai szakemberrel, akik bár különböző szakterületeket képviselnek, munkásságuk szorosan kapcsolódik az egészséghez és a jólléthez.Az interjút Vitrai József, a MEJ alapító főszerkesztője készítette 2024. június 18-án.