Közösségi tér, biztonság, támogatás – A veszprémi Napsugár Klub bemutatkozik - Kiss, Teodóra (Multidiszciplináris Egészség és Jóllét, 2026)
A veszprémi Napsugár Klub több mint egy közösségi tér: biztonságos és támogató hely gyermekek és fiatalok számára. A klub prevenciós, mentálhigiénés és közösségépítő programjaival évek óta segíti a helyi fiatalokat abban, hogy elfogadó közegben fejlődhessenek, kapcsolatokat építhessenek és támogatást kapjanak élethelyzeteik kezeléséhez. A cikk bemutatja a klub működését, szakmai szemléletét, nemzetközi projektjeit és azt a közösségi értéket, amelyet Veszprémben képvisel.