Űrképzés virtuális környezetben - Kadocsa, László; Gulyás, István; Vámosi, Zoltán (Dunakavics, 2023)
Űrmissziók a gyakorlatban virtuális eszközökkel – tantárgy fejlesztésének folyamata. A kurzus tanulási környezetének bemutatása. A gyakorlatban alkalmazott szoftverek típusainak jellemzői. A virtuális valóság laboratórium kialakítása, eszközrendszere. A kurzus hatékonyságának vizsgálata attitűd kérdőív segítségével. A vizsgálat eredményeinek bemutatása.