Műveltséggel kapcsolatos kérdőívek élete a közösségi felületen és az így szerzett tapasztalatok - Farkas, Imre (Dunakavics, 2025)
A közösségi felületeken bármely témában minden információ a nap 24 órájában támad minket. Jelen cikkben a közösségi médiában közreadott űrlapok életének bemutatása történik saját tapasztalatok alapján. Tárgyalásra kerül a kérdőíves kutatási módszer lényege, valamint a vizsgálat alá vont terület bemutatása. A szemléltetésre kerülő kérdőívek kitöltöttségének alakulása, és az abban történt változások okainak tárgyalása. A cikk végén a szerző kísérletet tesz a két kitöltés közötti különbségek magyarázatára, és az ebből nyert hasznos tapasztalatok ismertetésére, melyeket a legközelebbi hasonló kutatásnál érdemes betartani.