Események, rendezvények, személyi hírek, könyvismertetések - Piros, Olga (Földtani Közlöny, 2025)
Események:- 20. Téli Ásványtudományi Iskola - Veszprém, 2025. február 13–14.Könyvismertetés:- Nők a tudomány fellegvárában - Kutatói életutak a Magyar Tudományos, Akadémián 1949–2021, 1–2. kötet - Szerkesztette: Hay Diana, Palasik Mária, Schadt Mária- Juhász Árpád: Amerikába jöttem- Kubassek János: Atlasz varázsa - Világjáró magyar tudósok, földrajzi felfedezők hat kontinensen