XVIII. Miskolci Alkalmazott Nyelvészeti Konferencia „Quo Vadis Translatio? Műfordítás és szakfordítás a mesterséges intelligencia tükrében”: Miskolci Egyetem, Bölcsészettudományi Kar, Modern Filológiai Intézet, Miskolc, 2026. január 28. - Behon-GörözdiDóra (Fordítástudomány, 2026)
-