A BME Idegen Nyelvi Központ Tolmács- és Fordítóképző Központjának őszi konferenciája: (Budapest, BME INYK, 2019. szeptember 27.) - Szabó, Csilla (Fordítástudomány, 2020)
A BME Idegen Nyelvi Központ Tolmács- és Fordítóképző Központjának őszi konferenciája (Budapest, BME INYK, 2019. szeptember 27.)