Bogárdi János: Vízből vagyok, vízzé leszek - Miért forog a víz körforgása körül a világ? - Gayer, József (Hidrológiai Közlöny, 2025)
Bogárdi János: Vízből vagyok, vízzé leszek - Miért forog a víz körforgása körül a világ? című könyvének bemutatása