MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG XLII. ORSZÁGOS VÁNDORGYŰLÉS SZÉKESFEHÉRVÁR, 2025. július 2-4. - MAJOR, Veronika (Hidrológiai Közlöny, 2025)
A MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG XLII. Országos Vándorgyűléséről számolunk be, melyet Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban, valamint az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán tartottak.