Dr. Szlávik Lajos szerk.: A vízügyi szolgálat 70 éve (1953-2023) - Fejér, László (Hidrológiai Közlöny, 2025)
Dr. Szlávik Lajos szerk.: A vízügyi szolgálat 70 éve (1953-2023) Vízügyi Közlemények különszám, Budapest Nyomtatott verzió: 612 oldal