MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG XLI. ORSZÁGOS VÁNDORGYŰLÉS SZOLNOK, 2024. július 3-5. - MAJOR, Veronika (Hidrológiai Közlöny, 2024)
A Magyar Hidrológiai Társaság (MHT) XLI. Országos Vándorgyűlésének Szolnok adott helyet. A szakma minden területéről 462 regisztrált résztvevő érkezett a Debreceni Egyetem Szolnoki Kampuszára, a csodálatos környezetű Tiszaligetre.