Helyreigazítás: Lükő Gabriella, Torma Péter: A Balaton 3D hidro- és termodina-mikai modelljének továbbfejlesztése - Torma, Péter (Hidrológiai Közlöny, 2025)
A Hidrológiai Közlöny 104. évfolyam 2. számában megjelent "Lükő Gabriella és Torma Péter: A Balaton 3D hidro- és termodinamikai modelljének továbbfejlesztése" című közlemény Köszönetnyilvánítás fejezetének helyreigazítása