Padisák Judit köszöntése 70. születésnapja alkalmából - Stenger-Kovács, Csilla; Buczkó , Krisztina; Borics , Gábor (Hidrológiai Közlöny, 2025)
Születésnap és tudományos életmű: Padisák Judit professzor asszonyt köszöntjük 70. születésnapja alkalmából.