A városi személyközlekedési rendszer fejlődési irányai - Nagy, Simon; Csonka, Bálint; Csiszár, Csaba; Földes, Dávid (Közlekedéstudományi Szemle)
A technológiai fejlődés következtében a városi közlekedési rendszer átalakulása várható. Cél annak meghatározása, hogy milyen beavatkozási területeken, milyen intézkedésekkel lehet elérni az igényelt vagy szükséges változtatásokat.