Havária jelenség hatása Budapest forgalmára - Szabó, Zsombor; Uti, Gábor; Sipos, Tibor (Közlekedéstudományi Szemle)
A városi közlekedés és annak közvetlenül érintő hatásainak vizsgálata, valamint a javaslatok alkalmat adnak a felkészülésre és a komplikációk mérséklésére.