Városi járműforgalom térbeli becslése kernel módszerek segítségével - Varga, Balázs; Tettamanti, Tamás (Közlekedéstudományi Szemle)
A modern, intelligens forgalomirányító rendszerek számára a közlekedési hálózat minél pontosabb valós idejű ismerete szükséges. A bemutatott módszer segítségével a detektorok nélküli útszakaszok forgalomnagysága is megbecsülhető.