A régi keszthelyi fűtőházak - Varga, Károly (Közlekedéstudományi Szemle)
A régi fűtőházakról írt összefoglalók történelmi visszatekintésre adnak lehetőséget mindazoknak, akik a vasúttörténet eddig ismeretlen területéről szeretnének további információhoz jutni.