Automatizált, állókép alapú forgalomszámlálás erdészeti utakon - Kisfaludi, Balázs; Péterfalvi, József; Primusz, Péter (Közlekedéstudományi Szemle)
A közlekedési infrastruktúra, illetve annak használata rendkívül sokszínű és szerteágazó képet mutat mind műszaki paramétereiben, mind a használat jellegét illetően. Az erdészeti utak speciális használatának bemutatásával a szélesebb körű megismertetés lehetőségét kínáljuk fel olvasóinknak.