Emlékeztető az MTA Közlekedés- és Járműtudományi Bizottságának üléséről - Timár, András; Török, Ádám (Közlekedéstudományi Szemle)
Az MTA Közlekedés- és Járműtudományi Bizottsága (KJTB) 2020. február 19-én, tartotta idei első ülését, amelynek témája A légi közlekedés helyzete és fejlesztési lehetőségei Magyarországon volt. Az ülést a KJTB elnöke, Dr. Timár András nyitotta meg, aki rövid bevezetőjében a téma fontosságára és időszerűségére hívta fel a figyelmet.