Vitazáró - MTA Közlekedés- és Járműtudományi Bizottságának 2018. november 21-ei ülése - Katona, András (Közlekedéstudományi Szemle)
Az előadásokat követő kérdéseket és hozzászólásokat tartalmazó vitát Dr. Tánczos Lászlóné moderálta.