Közúti konfliktusok elemzése: a svéd konfliktus technikától a videó alapú elemzési módszerekig - Borsos, Attila; Miletics, Dániel; Kizawi, Ahmad; Ladich, Marcell; Homola, Dávid (Közlekedéstudományi Szemle, 2024)
A közúti közlekedésbiztonság javítása változatlanul az alágazat egyik legfontosabb feladata. A közlekedési konfliktusok elemzése elvezethet az okok feltárásához és a helyes módszerek alkalmazásával a biztonság javításához.