A 100a vasútvonal üzemeltetési és szolgáltatásfejlesztési tapasztalatai - CsabaZsolt Márton (Közlekedéstudományi Szemle, 2025)
A 100a (Budapest-Cegléd-Szolnok) vasútvonal Magyarországon utasforgalom szempontjából a legforgalmasabb. A vasútvonal 2018 és 2022 között számos probléma elé állította a pályahálózat-üzemeltető és személyszállítási szolgáltató vasútvállalatokat.