Tengerhajózási társaságok energetikája és a fenntarthatóság 2024-2025 - Negyeliczky, János (Közlekedéstudományi Szemle, 2025)
A környezetvédelem rendkívül fontos célkitűzései érintik a hajózás területét is. A legfrissebb intézkedések, rendeletek áttekintése fontos eleme az intézkedések megvalósításának.