Az okos megoldásokból származó helyváltoztatás- mérséklést korlátozó paraméterek elemzése - LakatosAndrás Rudolf; HorváthZsolt Csaba; Kovács, András; Eisingerné BalassaBoglárka (Közlekedéstudományi Szemle, 2025)
A közlekedés és a digitalizáció összefüggéseinek feltárásával lehetőség van a mobilitási szokások hatékonyabb és fenntarthatóbb kiszolgálására.