A közúti telematikai rendszerek használati lehetőségei a közlekedésre felkészítésben - Ötvös, Viktória; Tóth, János; Barna, Éva (Közlekedéstudományi Szemle, 2025)
A fiatalok egyre növekvő részvétele a közúti közlekedésben mindinkább indokolja a korszerűbb oktatási módok és eszközök elterjesztését.