Nemzetgazdasági veszteségértékek szerepe a személysérüléses közúti közlekedési balesetekben - Krizsik, Nóra; Dr. SiposTibor; Dr. KőváriBotond (Közlekedéstudományi Szemle, 2022)
Cél a közlekedésbiztonság javítása érdekében annak megállapítása, hogy melyek azok a személysérüléses közúti közlekedési balesetek, kik azok a balesetet okozók, akik a legtöbb sérülést és sérülésekből adódó társadalmi veszteségértéket jelentették az elmúlt években.