A Szigetköz közúti közlekedésének fejlesztése települési összekötő utakkal - Dr. JónaLászló; Döbrentei, Balázs; Dr. HenéziDiána; Gaál, Bertalan (Közlekedéstudományi Szemle, 2022)
Az aktuális és gyakorlati felhasználási lehetőségeket bemutató témák jól érzélkeltetik, hogy milyen közlekedési kihívásokkal küzd egy jól lehatárolt területi egység – a Szigetköz –, és milyen megoldást jelenthet a települési összekötő utak kialakítása. A bemutatás során javasolt közút- és kerékpárút-hálózati fejlesztések megvalósulása biztosíthatja, hogy a Szigetköz térsége lakossági és közlekedési szempontból egyaránt a jövőben is élhető és fenntartható legyen.