Útépítési bitumen és visszanyert bitumen elegyének dinamikai viszkozitás számítása és előrebecslési lehetősége - Rosta, Szabolcs; dr. habil. GáspárLászló (Közlekedéstudományi Szemle, 2023)
A bitumenekre külföldön kidolgozott viszkozitás-keverési képletek bemutatása, valamint ezek hazai alkalmazhatóságának vizsgálata – néhány útépítési bitumen, visszanyert bitumenelegy dinamikus nyíróreométerrel mért dinamikai viszkozitások eredményei alapján – hasznos szakmai lehetőség.