Automata vezetéstámogató rendszerekhez kapcsolódó kockázatok és a kezelésükre való felkészítés a gépjárművezető képzésben - Barna, Éva (Közlekedéstudományi Szemle, 2023)
A vezetéstámogató rendszerekhez közlekedésbiztonsági előnyeik mellett kockázatok is társulnak. A gépjárművezetők felkészítése szükséges ezen kockázatok csökkentéséhez.