A háztól házig szállítás lehetőségei a közforgalmú személyszállításban 1. rész - Dr. SzeriIstván; DanczÁkos Gyula (Közlekedéstudományi Szemle, 2023)
Az igényvezérelt közforgalmú közlekedési rendszerek taxi, személygépkocsival ellátott személyszállítás és egyéb alternatív közlekedési szolgáltatások jövőbeni társadalmi szerepe a közforgalomban.