Emlékeztető: az MTA Közlekedés- és Járműtudományi Bizottságának üléséről - Timár, András (Közlekedéstudományi Szemle, 2023)
Timár András köszöntötte a megjelenteket. Ismertette az előzetesen kiküldött, tervezett programot, amely szerint a közlekedésbiztonság témakörében az ülésen négy előadásra kerül sor. Felkérte az ülés első előadóját, Koren Csabát, hogy tartsa meg előadását.