Az autonóm járművek és a biztonságos közúti infrastruktúra - Borsos, Attila; Koren, Csaba (Közlekedéstudományi Szemle, 1970)
Az önvezető járművek fejlesztésével és állományuk növekedésével összefüggésben egyre inkább felvetődik az új járművek és az azokat kiszolgáló infrastruktúra viszonya. Ezért különösen fontos, hogy napjaink egyik jelentős és a közlekedést közvetlenül érintő kérdésével a tudomány minél intenzívebben foglalkozzon.