Kevert valóság fejlesztési környezet autonóm járművek számára - Szalai, Mátyás; Tettamanti, Tamás (Közlekedéstudományi Szemle, 1970)
A cikkben egy olyan kevert valóságot alkalmazó keretrendszert mutatnak be, amelyben egy valós tesztjármű és több valós objektum is egyszerre kezelhető, miközben mindezek köré a virtuális valóságban virtuális forgalmat generálnak 3D megjelenítésben.