A személysérüléses gyalogosbalesetek vizsgálata a Közlekedéstudományi Intézetnél - Schváb, Zoltán (Közlekedéstudományi Szemle, 1970)
Az önkormányzati kezelésben lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyek biztonsági és szolgáltatási színvonalának növelését célzó útmutató készül.