Közúti baleseti veszteségek aktualizálása - Holló, Péter; Sipos, Tibor (Közlekedéstudományi Szemle, 1970)
A közlekedésbiztonság fontos eleme a veszteségértékek teljes körű feltárása és használata. Az elvégzett kutatások eredményeként a teljeskörűség irányába tett jelentős lépéseket mutatják be és tesznek javaslatot a gyakorlati alkalmazásra.