A Közlekedési Kultúra Napja Sebastian BELZ beszéde - Sebastian, Belz (Közlekedéstudományi Szemle, 2024)
A Közlekedéstudományi Egyesület 10. alkalommal rendezte meg a „Közlekedési Kultúra Napja„ címmel országos nagyrendezvényét. A megnyitó ünnepségen a hazai szereplők mellett külföldi előadók is szerepeltek. Az EPTS alapítvány főtitkárának tartalmas megszólalása emelte az esemény nemzetközi tudományos jelentőségét.