Sebastian Belz köszöntője a Közlekedési Kultúra Napja alkalmából - Belz, Sebastian (Közlekedéstudományi Szemle, 2025)
A Közlekedési Kultúra Napja továbbra is kiemelt rendezvénye a Közlekedéstudományi Egyesületnek. A nemzetközi jelleget erősítik a meghívott külföldi vendégek előadásai. Az immár hagyományosnakminősíthető „Bevezető”-t ez évben is Sebastian Belz úr az EPTS alapítvány titkára mondta el.