Munkahelyi közlekedési tervek intézkedéseinek rangsorolása egy hazai példán keresztül - Esztergár-Kiss, Domokos; Zagabria, Conrado Braga (Közlekedéstudományi Szemle, 2022)
A téma fontos szegmense a városi közlekedésnek, hiszen a munkahelyre történő eljutás során a fenntartható közlekedési módok támogatása óriási potenciállal rendelkezik. A kutatás a munkahelyi közlekedési tervek készítéséhez kínál egy módszert, amelynek célja a munkavállalók ingázási szokásainak befolyásolása az egyes munkahelyek esetében leghasznosabb intézkedések felsorolásával és rangsorolásával.