Városi logisztikai rendszer vizsgálata SULP-módszertannal - Balog, Zoltán Gábor (Közlekedéstudományi Szemle, 2022)
A SULP-módszertan egy újfajta elemzési eszköz a szakma kezében, amivel a vizsgált település és a hozzá kapcsolódó régió logisztikai áruszállítói rendszerét lehet elemezni több szempont alapján, amelyek közül kiemelkedik a fenntarthatóság.