A háztól-házig szállítás lehetőségei a közforgalmú személyszállításban 2. rész - Dancz, Ákos Gyula; Dr. Szeri, István (Közlekedéstudományi Szemle, 2023)
Az igényvezérelt közforgalmú közlekedési rendszerek – taxi, személygépkocsival ellátott személyszállítás – és egyéb alternatív közlekedési szolgáltatásokkal szemben támasztott főbb igénypontok a közforgalomban.