Flottafejlesztési stratégiák a zöldebb hajózásért Budapesten - Hadászi, Szabolcs (Közlekedéstudományi Szemle, 2024)
A hajóflotta modernizálásával és a dunai kibocsátás szabályozásával Budapest jelentős lépéseket tehet a környezetvédelem és fenntarthatóság felé. A vizsgálatok feltárják a fejlesztési lehetőségeket, konkrét javaslatokkal szolgálva a magyar hajóipari kínálatból.