A csend képei – Fényes Adolf emlékkiállítás a Nemzeti Galériában - Tulassay, Zsolt (Magyar Belorvosi Archívum, 2026)
A Nemzeti Galéria Fényes Adolf festőművész alkotásaiból kamarakiállítást rendezett „A csend képei” címmel a mester halálának 80. évfordulójára emlékezve.