Utcagyerekek és hajléktalan fiatalok a társadalom szövetében: Recenzió Lewis Aptekar és Daniel Stoecklin Street Children and Homeless Youth – A CrossCultural Perspective című könyvéről - Huszár, Orsolya (Szociológiai Szemle, 2023)
-