A munkatársadalom vége? Török Emőke (2014): Munka és társadalom. A munka jelentésváltozásai a bérmunkán innen és túl. Budapest: Károli Gáspár Református Egyetem – L’Harmattan Kiadó. - Havrancsik, Dániel (Szociológiai Szemle, 2023)
-