Se vállalkozók, se polgárok? Laki Mihály – Szalai Júlia (2013): Tíz évvel később – magyar nagyvállalkozók európai környezetben. Budapest: Közgazdasági Szemle Alapítvány. - Lengyel, György (Szociológiai Szemle, 2023)
-