Kvótával vagy anélkül?. Nők helyzete a döntéshozó testületekben és a felsővezetésben:Colette Fagan – Maria C. Gonzalez Menéndez – Silvia Gómez Ansón (eds.) (2012): Women on Corporate Boards and in Top Management. European Trends and Policy. - Rády, Eszter (Szociológiai Szemle, 2023)
-