Szirmai Viktória (szerk.): „A várostérségi versenyképesség társadalmi tényezői” (Hogyan lehetnek a magyar nagyvárostérségek versenyképesebbek?) Dialóg Campus Kiadó, Budapest–Pécs, 2009, 319 o. - Hegedüs, József (Szociológiai Szemle, 2024)
-