Rendszer- és századváltás Magyarországon: Az Andorka Rudolf Társadalomtudományi Társaság és a TÁRKI konferenciája az MTA Nemzeti Stratégiai Kutatási Programok keretében - TóthIstván György (Szociológiai Szemle, 2024)
-