Láthatatlan hátrányok: mélyszegény családokon belüli egyenlőtlenségek: Czibere Ibolya (2012): Nők mélyszegénységben. Személyes életvilágok és cselekvési perspektívák a mélyszegénységben élő nők mindennapjaiban. Budapest: L’Harmattan Kiadó. - Turai, Eszter Korinna (Szociológiai Szemle, 2023)
-